Verzorgingen op maat - Relaxatie - Wellness

Indien U verblijft in onze Bed & Breakfast bieden wij U de mogelijkheid om lichaam en geest te ontspannen in een aanwezig Beauty - & Relaxcenter. Tal van verzorgingen en massages zullen aangeboden worden om het ontspannende vakantiegevoel te accentueren.

Sothys Seizoensbehandeling

 

Deze lente nodigt Sothys u uit voor een smakelijke kuur dankzij de nieuwe seizoensbehandeling met extracten van sinaasappel en pompelmoes...… een verrukkelijke behandeling voor uw huid en uw zintuigen!

Massage & Relaxatie

 

Maak kennis met onze relaxatie & massage behandelingen.

Hoogstaande Gelaatsbehandelingen

 

Secrets de Sothys® (alomvattende serie van stressbestrijdende anti-verouderingsproducten) is het resultaat van onderzoek door Sothys in de strijd tegen veroudering. De productlijn is de kern van haar vakmanschap en wetenschappelijke voorsprong. De kracht van de innovatie Tex-OE® (een extract van de cactusvijg): proteïnen die huidstress bestrijden. Het parfum op basis van etherische olie van ylang-ylang en marjolein zorgt voor ontspanning en doet de zintuigen ontwaken, zodat de huid maximaal ontvankelijk wordt. Het gevolg: een gladde, stevige en gerevitaliseerde huid die straalt van schoonheid. Er zijn zowel een gezichts- als lichaamsbehandeling in het instituut. Ook te combineren.

Het Beautycenter geeft een extra ontspanningsfactor aan Uw verblijf.